Ιστορικό

 Το Μεθοδικό φροντιστήριο ιδρύθηκε το 2007 από το Φυσικό, Ηλία Νικολαΐδη και το Μαθηματικό, Νικόλαο Νικολαΐδη. Στεγάστηκε στα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του σε ενοικιαζόμενο χώρο επί της Νικολάου Ζωίδου 43 και από το  2010 εδρεύει σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Νικολάου Ζωίδη 79. Ο σταθερός προσανατολισμός στην ποιοτική δουλειά και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας xάρισαν στην επιχείρηση μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα. Έχουμε διαμορφώσει τη μεθοδολογία μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους μαθητές μας. Με σταθερότητα παρέχουμε Παιδεία και Γνώση, διαμορφώνοντας το απαραίτητο θεωρητικό και ανθρωπιστικό υπόβαθρο των μαθητών.
Τη θέση αυτή τη διατηρούμε όλα τα χρόνια της λειτουργίας μας μέχρι σήμερα, που η εποχή έχει περισσότερες απαιτήσεις, με το ίδιο πάθος, τα ίδια πιστεύω και τις ίδιες αρχές.

 Το 2015 η διεύθυνση αποφασίζει την επέκταση του φροντιστηρίου. Έτσι δημιουργείται ένας πολύ όμορφος αμφιθεατρικός χώρος πλήρως εξοπλισμένος που είναι πια στην διάθεση των μαθητών του φροντιστηρίου ΜΕΘΟΔΙΚΟ. Ταυτόχρονα δημιουργείται νέος χώρος για να φιλοξενήσει την διεύθυνση και τη διοίκηση του φροντιστηρίου. Οι νέοι χώροι στεγάζονται ακριβώς απέναντι από το φροντιστήριο και βρίσκονται στο ισόγειο για ευκολότερη πρόσβαση. Αν θέλετε να δείτε τις νέες εγκαταστάσεις πατήστε εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σχετικά με το φροντιστήριο μας